Κατηγορία Γλυκά
-
Κέικ με κεράσια
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω. Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να λιώσει και να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη βανίλ?...
-
Cheesecake λεμονιού
Μέσα σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζεστό νερό και διαλύουμε το ζελέ πολύ καλά. Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική κρέμα σε σφικτή σαντιγί. Προσθέτουμε το κρύο νερό στο ζελέ ...
-
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με το φυστικοβούτυρο και προσθέτουμε τη κρυσταλλική και τη καστανή ζάχα?...
-
Πορτοκαλάδα
Πλένουμε καλά τα πορτοκάλια και τα λεμόνια και τα σκουπίζουμε με μία πετσέτα. Στύβουμε τα πορτοκάλια και μετράμε το χυμό με το ίδιο ποτήρι που θα χρησιμοποιήσου?...
-
Γαλλική τάρτα με μήλα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω σε αντίσταση. Βάζουμε στο κάδο του μίξερ τα υλικά για τη ζύμη όλα μαζί και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα να ε...