Κατηγορία Γλυκά
-
Τάρτα σοκολάτας
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, με το αλάτι, τη ζάχαρη και το αλεύρι να γίνει τρίμα και προσθέτουμε κουταλιά - κουταλιά το παγωμένο νερό. Ανακατεύουμε καλά μέχρι ν...
-
Κρέμα καρύδας
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά να βράσουν μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε συνεχώς με μια ξ...
-
ρυζόγαλο
Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε σε λίγο νερό το ρύζι να μαλακώσει και το στραγγίζουμε. Διαλύουμε το κορν-φλάουρ στο ένα ποτήρι νερό, (από τα 5 ποτήρια) και το ρίχνο...
-
Τάρτα λεμονιού
Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ το αλεύρι ,τη ζάχαρη, το αλάτι και τη μαργαρίνη και χτυπάμε μέχρι να γίνει τρίμα. Προσθέτουμε μια-μια κουταλιά το παγωμένο νερό και χτυπ...
-
Ξεροτήγανα
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι και το ελαιόλαδο και τα τρίβουμε πολύ καλά με τα χέρια μας να γίνει τρίμμα. Προσθέτουμε λίγο–λίγο το χλιαρό νε?...