Κατηγορία Γλυκά
-
Γλυκό κουταλιού ντοματάκι
Πλένουμε τα ντοματάκια και τα βουτάμε για δέκα λεπτά σε ένα μπολ με καυτό νερό. Στραγγίζουμε το καυτό νερό και μέσα στο μπολ με τα ντοματάκια προσθέτουμε παγωμέν...
-
Μάφιν μπανάνας
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω. Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ το καλαμποκέλαιο με τη ζάχαρη και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να λιώσει....
-
Κέικ με βερίκοκα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω. Πλένουμε τα βερίκοκα, τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Αφήνουμε να στραγγίξουν σε ένα σ...
-
Ζελέ πολύχρωμο
Διαλύουμε το κάθε ζελέ σε ξεχωριστά μπολ με το νερό που αναλογεί σε κάθε φακελάκι. Για το μωβ χρώμα ανακατεύουμε το κόκκινο ζελέ με λίγες σταγόνες μπλέ και για να...
-
Κανταΐφι
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς στο γκριλ και καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα με τη φλούδα. Μόλις κρυώσουν τα ψιλοκόβουμε στο μούλτι και τα αδειάζουμε μ?...