Κατηγορία Γλυκά
-
Μαρμελάδα μανταρίνι
Πλένουμε τα μανταρίνια μας με τη φλούδα και τα κόβουμε στη μέση. Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με τη φλούδα και τα καλύπτουμε με νερό. Βράζουμε σε δυνατή φωτιά να πά...
-
Κέικ με μέλι και γλυκάνισο
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω. Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ το μέλι, τη καστανή ζάχαρη και το ελαιόλαδο και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα να ...
-
Γλυκά καλτσόνε με σοκολάτα και μπανάνα
Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη μας. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το κακάο, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τη μαγιά. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και προσθέτουμε λίγο-λίγ?...
-
Κρουασάν σοκολάτας
Βάζουμε τη νηστήσιμη μερέντα στο ψυγείο για 3 ώρες να παγώσει. Μετά τις 3 ώρες ανοίγουμε πρώτα το πρώτο φύλλο σφολιάτας πάνω στο πάγκο εργασίας μας. Με ένα μαχαί...
-
Ρεβανί καρύδας
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω. Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι 5 λεπτά από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο βρασμός και το αφ...