Κατηγορία Φαγητά
-
Μυδοπίλαφο
Σε κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο για 3-4 λεπτά, να μαλακώσουν. Προσθέτετε το κρασί, 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό και τα μύδια, σκεπάζ...
-
Μύδια προβενσάλ
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το κρασί σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε τα μύδια. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε 6-7 λεπτά να βράσουν, αποσύρουμε από τη φωτιά ,τα σουρώνουμ...
-
Καλαμαροπίλαφο
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καλαμάρια εσωτερικά και αφαιρούμε το δέρμα. Κόβουμε τα πτερύγια και το κεφάλι σε μικρά κομμάτια και τα καλαμάρια σε ροδέλες. Σε μια κατσ...
-
Καλαμάρια γεμιστά
Πλένουμε με άφθονο νερό τα καλαμάρια και τα καθαρίζουμε αφαιρώντας τα εντόσθια και το κεφάλι. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι με το σκόρδο για 2-3 λεπτά και προ...
-
Καλαμάρια γεμιστά με σπανακόρυζο
Πλένουμε με άφθονο νερό τα καλαμάρια και τα καθαρίζουμε αφαιρώντας τα εντόσθια και το κεφάλι. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι με το σκόρδο για 2-3 λεπτά και προ...